8 Mart Etkinliğine Davetlisiniz.

Okul Aile Birliğimizce düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğimize tüm bayanlarımız davetlidir.

29.02.2024 25

BİLETLERİMİZ TÜKENMİŞTİR. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Okul aile yönetim kurulu Şubat ayı toplantısında 08 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında sadece bayanlara özel akşam eğlencesi yapılması kararı alınmıştır. Bu karar gereği okul aile birliğimiz çalışmalarını yürütmektedir. Kişilere özel olarak bastırılan davetiyeler satışta olup okul aile birliği üyelerinde, sınıf temsilci velilerinden ve okul müdürlüğünden temin edilebilecektir. Biletler kişiye özel olup o gece giriş esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Kadınlar günü eğlencemiz Ahiler Kültür Merkezi Salonunda (ikizkuleler altı- Eski sinema binası) yapılacaktır. Gecemiz için kapıların açılış saati 20.00 olup eğlence başlangıç saati olan 21.00 a kadar açık kalacaktır. Kapıların kapanma saatinden sonra misafir girişi yapılmayacaktır. Bu gecenin amacına uygun yürütülmesi adına misafirlerin kendilerinin gelmesi uygun olup küçük misafirlerimizi yanlarında bulundurmamaları rica olunur. Bilet alan tüm katılımcılar hatıra minik bir hediye o gün teslim edilecektir. Ayrıca sponsor olan çeşitli işletmelere ait hediyelerde çekiliş ile sahibini bulacaktır. Bu özel gecede ilçemizde sevilen ses sanatçısı Gülşah hanım orkestrası ile birlikte sahne alacaktır. Eğlence boyunca hediye çekilişleri, ikramlık yiyecek ve içeçekler, Dj performans gösterisi, karaoke etkinliği gibi çeşitli etkinler de yer alacaktır. Soma Ertuğrul Gazi İlkokulu olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü şimdiden kutlar, katılacak olan bayanlarımıza iyi eğlenceler dileriz.

Soma Ertuğrul Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı

29-02-202429-02-2024