Ertuğrul Gazi İlkokulu

Vizyon: Soma Ertuğrul Gazi İlkokulu çalışanları olarak; Gelecekte;Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği,her öğrenci velisinin,öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu,hem öğretenlerin hem öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları,tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu,herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı,verilen hizmetlerin sonucunda tüm paydaşların memnuniyetlerinin sürekli yükseldiği bir Eğitim-Öğretim ortamı yaratılması Vizyonuna sahibiz ve bunu tüm öğrencilerimiz ve velilerimizle paylaşmaya hazırız.

Misyon: Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; SOMA ERTUĞRUL GAZİ İLKOKULU; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,öğrencilerin bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak,öğrencilerin 21.Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

Başarılar: Başarılarımızı site ana başlığındaki Okulumuz- Başarılarımız sayfasında bulabilirsiniz...

Saatler: 09:00 - 14:50
Isınma: Kalorifer (Termik Santral Sıcak Su)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0236 612 9932

WEB - https://somaertugrulgaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kurtuluş Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi No22 Soma Manisa

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Ege Bölgesi´nin kuzeyinde bulunan Soma ilçesini dogusunda Kırkagaç, batisinda Bergama, kuzeyinde Savastepe (Balikesir) ve Ivrindi ilçeleri ile güneyinde Palamut Bucagi bulunmaktadir. 27.36 dogu boylami ve 39.11 kuzey enlemleri arasin da bulunan ilçenin rakimi ortalama 175 m ve yüzölçümü ise yaklasik 826 km2´dir.

Adres - Kurtuluş Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi No22 Soma Manisa

Ulaşım Ulaşım konusunda hiç bir sıkıntı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır.