Karnesini Teslim Ettik.

Karnesini almak üzere gelemeyen öğrencimize karnesini bizler evinde teslim ettik.

22.01.2024 41

2023-2024 eğitim öğretim yılı 19 Ocak 2024 itibariyle I. Dönemin tamamlanması ile son bulmuştur. I. Dönemin için okulumuzda 600 e yakın ilkokul ve 50'e yakın anasınıfı öğrencimiz olmak üzere tüm öğrencilerimize eksiksiz karneleri hazırlanarak dağıtılmıştır. Özel durumu nedeniyle okulumuza karne almak üzere gelemeyen öğrencimizin de bu heyacanı yaşaması için, okul müdürlüğümüzce öğrencimiz evinde ziyaret edilmiş ve karnesi kendisine teslim edilmiştir. 19 Ocak günü tüm okullar ile birikte öğrencimizde karnesini almıştır. Öğrencimizin bizleri görmesi ve karne sevincini yaşamasının gözlerine vuran mutluluğu görülmeye değerdi. Bu etkinlikte yer alan Okul müdürümüz, Müdür yardımcımız, Rehber öğretmenimiz ve Sınıf öğretmenimize katılımları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca evini bizlere açan kabulleri ve misafirperverlikleri ile bizleri ağırlayan değerli velimiz ile sevgili öğrencimize de teşekkür ediyoruz. Öğrencimizin en kısa sürede karnesini okulumuzda alacağı günleri umut ediyoruz.

22-01-202422-01-2024